جذب یا این که محافظت از یوزرها نرم افزار
جذب یا نگهداری کاربران اپلیکیشن
تصور نمائید گلدانی پراز سوراخهای ریز و درشت دارید و می خواهید گلی در آن رشد دهید .
در صورتیکه تنها پای آن آب بریزید و فکری برای رخنه های گلدان نکنید , بیشتر آب خارج میریزد .

فرقی نمی کند گل شما چقدر زیباست , با این فرآیند در حین کوتاهی پژمرده می شود .
نرم افزار شما نظیر گلدانی مملو از شکاف است و آبی رنگ که پای آن گل میریزید , کاربرانی میباشند
که نرم افزار را نصب مینمایند ( در واقع دارایی ای که صرف جذب استفاده کننده میکنید ) . صحت دارد
, جزو این آب جذب ریشه میگردد البته درصد بالایی از آن فارغ از این که به رویش گیاه یاری دهد ,
از گلدان خارج میریزد . چرا گلدان نرم افزار شما آکندهاز ترک است و این سوراخها چقدر آب هدر میدهند؟
هفت خوان نصب اپلیکیشن!
مشقت های جذب استفاده کننده نرم افزار
صراحت دارد که یوزرها زمان متعددی از روز را صرف به کارگیری از گوشی خویش می نمایند
. البته چنانچه مقداری در آمار و ارقام شیوه به کارگیری آنان ظریف شویم میبینیم کهاین میزان
از به کارگیری خیلی نیز به نفع اپلیکیشنها نیست . یوزرها بعد از مدتی به عارضه ها متعدد ریزش مینمایند .
در اولین گام , شما بایستی استفاده کننده را مجاب نمایید که نرم افزار شمارا نصب نماید . ولی وی به عارضه ها متفاوت از این عمل اجتناب می کند . برای مثال محدودیت حجم یاد تلفن همراه . یا این که اینکه بخش اعظم یوزرها میپندارند تلاش یک نرم افزار با وب سایت تفاوت چندانی ندارد , و یا این که اینکه از نوتیفیکیشنهای بیرویه و بیربط اپلیکیشنهای قبل به ستوه آمده و دیگر دلشان نمیخواهد دردسری به معاش خویش طولانی تر نمایند .
فرض کنیم که از این هفت خوان به هر طریقی عبور کردید و استفاده کننده اپلیکیشن شمارا روی تلفن همراه خویش نصب کرد . جدید میرسیم به خوان هشتم . هر استفاده کننده در سال ۲۰۱۷ به صورت میانگین ۱۱۹ نرم افزار روی تلفن همراه خویش داشته البته ۸۰ % از زمان به کارگیری خویش را تنها به ۵ نرم افزار اختصاص داده است . از طرفی , حدود ۳۰ % از یوزرها , پس از اولی به کار گیری از نرم افزار آن را حذف مینمایند و ۹۰ % یوزرها بعداز ۳۰ روز دیگر به نرم افزار برنمیگردند . پس با یک اکانت سرانگشتی , شما بایستی نرم افزار بی نظیری به استفاده کننده داده باشید که طی روز دست کم یک توشه آن را گشوده نماید و احتمال تبدیل شدن به مشتری را داشته باشد .
در دانشکده تپسل بخوانید! تبلیغات دیجیتال در ماه رمضان سال 99
نرخ رجوع ; یا این که چقدر نرم افزار شما شکاف دارد؟
برای انتخاب بضاعت یک نرم افزار در حفظ استفاده کننده یا این که اندازهگیری رغبت یوزرها به به کار گیری مکرر از یک نرم افزار معیاری به اسم «نرخ بازگشت» به صورت پایین تعریف میشود :
«درصد کاربرانی که طی یک بازه , بیشتراز یک توشه فعالیتی را در نرم افزار انجام دادهاند»
این عدد بوسیله فرمول تحت محاسبه میگردد
برای مثال در صورتی شما در پایان یک ماه ۱۵۰ و ابتدا ماه ۱۲۴ استفاده کننده فعال داشته باشید و در زمان ماه ۳۰ استفاده کننده فعال نو جذب کرده باشید , نرخ رجوع نرم افزار شما بهاین صورت محاسبه میشود :
فرمول محاسبه نرخ رجوع استفاده کننده به نرم افزار
این کار حیاتی در یک نرم افزار فروشگاهی ممکن است خرید باشد , در یک شبکه اجتماعی ورود استفاده کننده و در یک نرم افزار خبری تجدید عضویت استفاده کننده . چه بسا ممکن است نرخ رجوع و برگشت برای دو نرم افزار در یک صنعت نیز با فعالیتهای متمایز بررسی شود .
درصد نرخ رجوع و برگشت در صنعت های متفاوت میانگینهای مختلفی داراست ولی مبتنی بر یک مطالعه جامع , به صورت میانگین در مسافت ۳ روز بعداز نصب , این عدد به حدود ۲۱ % می رسد , بعداز ۳۰ روز حدود ۱۰ % می گردد و پس از ۹۰ روز به تحت ۲ % کاهش مییابد . ترسناک به لحاظ می رسد , نه؟ آری . ولی این اعداد و ارقام قابل تغییرند و می توانید با استرتژیهای خاصی به اعدادی به مراتب فراتر برسید . برای شناخت با راهکارها و تکنیکهای اثر گذار , مقاله «چطور نرخ رجوع و برگشت یوزرها را ارتقاء دهیم؟» را مطالعه نمایید .
پترس نرم افزار خویش باشید!
احتمال دارد هنوز قانع نشده باشید و بگویید «اینقدر استفاده کننده تازه جذب کرده و از یوزرها تازه درآمد کسب میکنیم کهاین افت نرخ رجوع را جبران کند» . البته موضوع به اینجا ختم نمیشود . استدلالها نشان داده کهاین مراحل پس از ۲ سال به مرز اشباع میرسد و از آن به سپس برگشت سرمایه شما فرایند نزولی را تجربه می کند . این یعنی نرم افزار شما خیر صرفا رویش نمیکند , که برعکس , باگاز در سمت ورشکستگی می رود .
جذب یا نگهداری کاربران اپلیکیشن
در صورت تمایل از سایت های دیگر ما استفاده کنید: